Salvador Illa fa la pinça per pressionar ERC

El Govern espanyol va tancar fa unes setmanes un acord amb la patronal i els sindicats per canviar la reforma laboral del PP. La modificació no ha convençut part dels socis habituals de l’executiu espanyol, entre ells ERC, i l’aprovació de la nova norma està a l’aire des que es va fer públic l’acord. Després del pacte, el Govern de Pedro Sánchez va iniciar una campanya constant per demanar als partits de la investidura que li donin suport.

Però des del PSC volen anar més enllà, i a cada entrevista i roda de premsa de qualsevol cara destacada del socialisme català apel·len a ERC i la pressionen perquè voti a la reforma impulsada pel Govern espanyol amb l’aval d’empresaris i sindicats. La setmana passada, però, el PSC va fer un pas més i va muntar una jornada sobre la reforma on va convidar patronals i sindicats perquè tots demanessin aprovar la reforma. Poc després, Salvador Illa utilitzava aquests arguments per atacar ERC en el discurs que va fer just després del col·loqui dels agents socials.

Fonts dels sindicats i de la patronal diuen que desconeixien que serien utilitzats tan descaradament, però admeten que no els molesta, perquè és per demanar aprovar la reforma.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari