Ciutadans i el PP tornen a Vic, aquesta vegada sense incidents

La formació taronja i els populars fan costat a la plataforma Escuela de Todos en defensa del castellà a les aules

La plataforma Escuela de Todos avui sí que ha pogut instal·lar la seva carpa informativa a Vic en defensa del 25% de castellà a les aules catalanes. L’entitat ha comptat amb el suport de Ciutadans -que també ha posat un estand propi- i del Partit Popular, aquesta vegada sense incidents després de les protestes independentistes que van tenir lloc setmanes enrere.

L’Ajuntament de Vic, presidit per Anna Erra (Junts), no ha pogut evitar avui que Escuela de Todos i Ciutadans s’instal·lessin a la ciutat després de quedar desautoritzat per part de la Justícia. El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha afirmat que “Vic és una ciutat d’acollida” i ha animat a la mobilització contra els “vetos als partits polítics”.

La plataforma Escuela de Todos ha publicat en les xarxes socials que ha rebut a la capital d’Osona el suport de “20 famílies unides a la demanda col·lectiva”, gràcia a les quals han obtingut “més de 100 signatures en suport al compliment de la sentència” del 25% de castellà a les aules.

Per part seva, el president del PP de Barcelona, Manu Reyes, ha afirmat que no consentiran “la radicalitat de l’alcaldessa de Vic”, que tracta, diu, d’impedir-los “estar al costat dels veïns”.

(Visited 104 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari