Les “vacances llargues” dels diputats del Parlament

“Bé, bon Nadal i bon any, si no ens veiem”, deia un diputat a un altre just el dia que el Parlament aprovava els pressupostos, el 23 de desembre. “Això segur, que aquest any tenim vacances llargues per Nadal, com els nens”, li responia el seu també company de partit.

I és que aquell dia 23 de desembre era l’últim d’activitat parlamentària de qualsevol mena fins al 2022, però a més, els primers quinze dies de l’any aquest cop han estat declarats inhàbils i, per tant, la cambra està tancada i sense cap reunió ni cap activitat. Posteriorment s’anirà reobrint amb reunions de la Mesa i de la  Junta de Portaveus i alguna comissió, però fins a finals de gener no se celebrarà el pròxim ple. Aquest calendari era el clàssic, però entre el procés i la pandèmia, feia anys que no hi havia unes vacances de Nadal tan llargues per als diputats.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.