Primers casos de flurona a Catalunya, la coinfecció de la grip i la covid

Salut assegura que es tracta de casos "molt lleus" que no tenen major complexitat que la resta

Personal sanitari

El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat la detecció dels primers casos de flurona a Catalunya, la infecció simultània del virus de la grip i de la covid-19. La directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, ha assegurat que es tracta de casos “molt lleus”, i que “no presenten més gravetat ni més complexitat que els detectats fins ara”.

“La coinfecció de casos de covid amb grip s’ha vist de manera esporàdica, en aquests moments no és un tema que sigui el més habitual, però passa quan hi ha diferents virus circulant que poden coexistir dues infeccions alhora”, ha remarcat Craywinckel.

Els casos de flurona es tracten de la mateixa manera que els de covid. El primer es va detectar a Israel, en una dona embarassada que va donar a llum a l’Hospital de Beilinson i que no estava vacunada. No obstant això, la dona només ha desenvolupat símptomes lleus.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.