El ‘hub’ d’electromobilitat, escollit per ocupar la planta de Nissan a la Zona Franca

El projecte de QEV Technologies rep el suport de totes les parts la setmana que Nissan cessarà l'activitat a Catalunya

La planta de Nissan a la Zona Franca de Barcelona

La Comissió de Reindustrialització de Nissan ha triat el hub d’electromobilitat que lidera l’empresa catalana QEV Technologies com la millor opció per establir-se a la planta de la Zona Franca de Barcelona. El projecte ha rebut el suport de totes les parts presents -sindicats, administracions púbiques i la direcció de Nissan- ja que compleix els objectius de reindustrialtzació marcats per la comissió.

Ara, caldria arribar a un acord amb el hub sobre la implantació del projecte, que ocuparia -segons el pla proposat- les dues línies productives actuals de Nissan, i veure si hi hauria cabuda per a projectes complementaris. Pel que fa al futur de les plantes de Nissan situades a Sant Andreu de la Barca i a Montcada i Reixac, encara no està decidit, tot i que la comissió assegura que les negociacions amb QEV Technologies i Silence “es troben en una fase molt avançada”.

La pròxima reunió per continuar definint el futur de les plantes de Nissan serà el 21 de gener. Aquest divendres 31 de desembre, després de més de 40 anys en marxa, l’automobilística japonesa cessarà definitivament la seva activitat a Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides