TV3 va contractar Mediapro per realitzar el concert de Lluís Llach al Palau Sant Jordi

La televisió pública ha programat per aquesta nit l’emissió íntegra d’un acte marcat per les estelades, les proclames independentistes i les al•lusions als ‘presos polítics’ i ‘exiliats’

Lluís Llach i el grup d'artistes que el van acompanyar a la cançó 'No és això', al Palau Sant Jordi

TV3 va encarregar a la productora audiovisual Mediapro, de Jaume Roures i Tatxo Benet, la realització del concert que Lluís Llach va fer al Palau Sant Jordi, el passat 18 de desembre, per recaptar fons per la iniciativa Debat Constituent. La Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació (CCMA) ha explicat la funció de Mediapro en aquest concert en la nota de premsa en la qual ha anunciat que l’emetrà la nit d’aquest 28 de desembre, dia dels Sants Innocents.

“L’emissió en directe i l’enregistrament van anar a càrrec del realitzador Paulí Subirà amb un equip de professionals de Mediapro i TV3. El recital es va enregistrar amb la unitat OB40 4K HDR de Mediapro, amb 12 càmeres Grass Valey, dues steadys operades sense fils, una polecam, una grua de 15 metres telescòpica i un tràveling de 10 metres a l’escenari, entre d’altres mitjans tècnics”, es llegeix en aquesta nota de premsa, que també especifica que “la producció audiovisual de l’esdeveniment, a càrrec de Televisió de Catalunya i Mediapro, es va produir en 4K HDR per fer un directe en format UHD (4K+HDR) mitjançant l’aplicació HbbTV de TV3”. A més, explica que “aquesta és la primera vegada que TV3 produeix i emet un esdeveniment en directe amb aquesta tecnologia, a partir de la col·laboració amb Mediapro”. No ha transcendit encara quants diners ha pagat la CCMA a la productora de Roures i Benet per aquest experiment.

El concert s’emetrà entre les 22 hores d’avui dimarts i les 00:20 hores de dimecres. Els telespectadors podran veure i escoltar a la televisió pública les interpretacions i les proclames que Llach va fer des de l’escenari en record dels “presos polítics i exiliats” o afirmant que “ens volen imposar el silenci en allò que defensarem fins amb les dents, que és la llengua i la nostra cultura”. A l’acte hi van assistir destacats dirigents independentistes, com Laura Borràs, Jordi Turull, Carme Forcadell, David Fernández o Quim Torra. Caldrà veure quants primers plans van considerar els tècnics de Mediapro que es mereixien aquests líders polítics o les estelades que es van exhibir durant el concert. L’ex-president de la Generalitat Quim Torra va ser, precisament, qui va designar Lluís Llach perquè presidís el consell assessor de Debat Constituent. Aquesta entitat, que segons una de les seves dirigents, l’ex-diputada de la CUP Gabriela Serra, compta amb uns 1.500 inscrits, té com a objectiu redactar una nova Constitució catalana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

2 comentaris a “TV3 va contractar Mediapro per realitzar el concert de Lluís Llach al Palau Sant Jordi”

  1. Informeu-vos millor. La producció va anar a càrrec de Debat Constituent i es va pagar amb les entrades dels assistents al concert. MediaPro va posar els mitjans tècnics i Tv3 l’emissió. Però ni Tv3 va contractar MediaPro i el què li va costar a Tv3 aquest programa de 2h per provar la seva tecnologia 4K està molt per sota del què li hauria costat qualsevol altre programa d’aquesta franja horària. Deixeu d’intoxicar.

    Respon
  2. Tv3 no va contractar a MediaPro per realitzar aquest concert. La producció i realització era a càrrec de Debat Constituent (tal i com surt als crèdits dels programa) i pagat amb les entrades del públic que hi va assistir. Tv3 ha posat l’emissió. Informeu-vos millors abans d’intoxicar.´

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.