Denuncien que l’Hospital Moisés Broggi és a la vora del col·lapse

CCOO denuncia una caòtica gestió per part de la direcció del centre davant del fort creixement dels casos de covid

Hospital Moisès Broggi

El sindicat CCOO del Baix Llobregat denuncia, en el context de la sisena onada de la pandèmia, la situació insostenible que es viu a l’Hospital Moisés Broggi, de Sant Joan Despí. El sindicat ho atribueix a la manca de planificació i a la nefasta gestió per part del Consorci Sanitari Integral, i, per extensió, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

En paraules del sindicat “l’actual situació al Baix Llobregat no és nova, ve de lluny. La pandèmia de la covid-19 ho ha accentuat des del març del 2020, i s’emmarca en una política que no ha donat màxima prioritat al sistema sanitari. Aquesta realitat ha impactat de manera molt directa a l’atenció primària del Baix Llobregat, i en particular a l’Hospital Moisés Broggi”.

Per a CCOO “fruit d’una evident mala gestió, avui es manifesta amb tota la cruesa com un exemple del deteriorament del sistema sanitari català, originat per les retallades i així com la manca d’inversions, de recursos i de suport a les persones que treballen durant els darrers anys”.

CCOO exigeix que els responsables de l’Hospital Moisès Broggi prioritzin inversions per garantir la millor atenció possible a totes les persones malaltes de covid, fer proves diagnòstiques en temps i forma, tornar a fer seguiment dels rastrejos sense demores. Però també entén que cal atendre de manera adequada les persones afectades per altres patologies.

El sindicat demana també que es facilitin els equips i les mesures de protecció als treballadors sanitaris per desenvolupar la seva feina de manera segura i que es fomenti el teletreball quan sigui possible.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.