Jaume Giró sona com a relleu de Jordi Puigneró

JxCat va escollir Jordi Puigneró per ocupar la vicepresidència de la Generalitat després de rebre el “no” de diverses persones. No estava entre els noms que la formació considerava més idonis per ocupar aquest càrrec. Però, tot i així, hi van confiar, tot i que en privat admetien que haurien de perfilar el seu protagonisme polític. El primer mig any ha donat la raó als que no el veien al nou lloc, i s’ha començat a especular fins i tot amb la possibilitat que el conseller d’Economia, Jaume Giró, que marca més perfil, acabi sent el vicepresident en detriment de Puigneró. A més, la matèria en què més còmode se sent Puigneró, les Polítiques Digitals, últimament no ha deixat gaire bé el Govern.

La setmana passada, la Generalitat va patir dos ciberatacs consecutius que van provocar la caiguda d’alguns sistemes de l’administració i que algunes apps no funcionessin durant tres hores. Els problemes al portal d’autònoms o a l’aplicació per descarregar el certificat covid van durar molt més. Però Puigneró va aprofitar l’atac i la seva resolució per passejar-se per totes les teles i ràdios, victimitzar la Generalitat insinuant que l’atac tenia motivació política i remarcar com havia actuat de bé el seu departament i l’Agència de Ciberseguretat que va ajudar a crear. Alguns hi han vist oportunisme, en tot això.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.