Un brot de covid-19 obliga a suspendre les classes de la Facultat de Medicina de Reus

S'han detectat una trentena de positius després d'una festa celebrada el 25 de novembre

Facultat de Medicina de la URV a Reus

La Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Reus ha suspès les classes i les pràctiques presencials durant 15 dies a causa d’un brot de covid-19, que ja suma una trentena de positius. El seu origen es troba en una festa que va celebrar-se el passat 25 de novembre fora de la facultat: un dels participants va presentar símptomes dies més tard i va avisar a la resta de companys.

La universitat ha posat en marxa un cribratge especialment entre els estudiants de 4t, 5è i 6è de Medicina, segons ha publicat l’ACN, i ja s’han detectat 30 positius. Entre aquests, només l’alumne que va avisar ha presentat símptomes, però se segueixen fent PCR a tots els contactes estrets dels contagiats.

Tots els positius tenen la pauta completa de vacunació i alguns, fins i tot, tenen cita per rebre la dosi de reforç com a personal sanitari. Malgrat la suspensió de les classes i les pràctiques presencials, la facultat ha decidit mantenir els exàmens presencials per a aquells alumnes que presentin un resultat negatiu tot i haver estat contactes estrets de companys contagiats.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari