Un brot de covid-19 obliga a suspendre les classes de la Facultat de Medicina de Reus

S'han detectat una trentena de positius després d'una festa celebrada el 25 de novembre

Facultat de Medicina de la URV a Reus

La Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Reus ha suspès les classes i les pràctiques presencials durant 15 dies a causa d’un brot de covid-19, que ja suma una trentena de positius. El seu origen es troba en una festa que va celebrar-se el passat 25 de novembre fora de la facultat: un dels participants va presentar símptomes dies més tard i va avisar a la resta de companys.

La universitat ha posat en marxa un cribratge especialment entre els estudiants de 4t, 5è i 6è de Medicina, segons ha publicat l’ACN, i ja s’han detectat 30 positius. Entre aquests, només l’alumne que va avisar ha presentat símptomes, però se segueixen fent PCR a tots els contactes estrets dels contagiats.

Tots els positius tenen la pauta completa de vacunació i alguns, fins i tot, tenen cita per rebre la dosi de reforç com a personal sanitari. Malgrat la suspensió de les classes i les pràctiques presencials, la facultat ha decidit mantenir els exàmens presencials per a aquells alumnes que presentin un resultat negatiu tot i haver estat contactes estrets de companys contagiats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.