Què deia Albert Soler a l’article que El Periódico no ha publicat aquest cap de setmana?

El periodista Albert Soler publica un article d’opinió al Diari de Girona que El Periódico de Catalunya reprodueix els divendres al seu portal web i els dissabtes a la seva edició impresa. Aquest cap de setmana, però, l’article no ha aparegut en cap de les dues edicions. Es titula “L’oasi català enfront de la crispació” i, per alguna raó, el director d’El Periódico, Albert Sáez, ha decidit no publicar-lo. L’article publicat al Diari de Girona és aquest.

Comença recordant l’expulsió de Xavier Rius de les rodes de premsa del govern de la Generalitat, recorda que JxCat li va anar donant llargues per fer l’entrevista que havia demanat a la primera candidata gironina d’aquest partit a les eleccions al Parlament, imagina una trobada d’Elsa Artadi amb periodistes que li pregunten pel model de roba que du i acaba  amb aquesta reflexió: “A  Catalunya un es fica en política per a viure bé a costa dels il·lusos. Però viure bé no és només qüestió monetària. Els bons sous, elevades dietes i possibilitat de col·locar familiars i amics en algun càrrec estan molt bé, però no són res si no es completen amb la tranquil·litat de saber que ningú podrà preguntar res que un no tingui ganes de respondre”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides