Els ex de Ciutadans promouen un pacte amb el PP per trobar refugi

La caiguda en desgràcia de Ciutadans (Cs) va deixar sense càrrec i sense paraigua de partit desenes de dirigents de la formació. A més, la crisi interna que viuen ha fet que molts hagin estat apartats o directament hagin preferit marxar en veure que el vaixell s’enfonsa de manera irremeiable. Amb aquest panorama, ha aparegut un grup de suposats constitucionalistes sense gairebé cap més interès en comú que fer front a l’independentisme a les urnes, que han creat i signat un manifest demanant la unitat de les formacions unionistes en les pròximes eleccions.

En mirar el detall dels impulsors, però, es veu que és un recull d’exdirigents, exdiputats i exopinòlegs de Ciutadans, que, en veure que ja no tenen empara en la marca que lidera Inés Arrimadas, advoquen per la creació d’una nova plataforma constitucionalista. Al document parlen d’unir tot el constitucionalisme, però saben de sobra que el missatge no va dirigit al PSC, que va guanyar les últimes eleccions i no té problemes. En el fons, no deixa de ser una crida més perquè PPC i Cs s’uneixin i, amb una marca nova, poder tenir un nou espai al qual acollir-se.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.