Igualada instal·larà càmeres de vigilància al polígon on es va produir la violació

La regidora de Seguretat Ciutadana desvincula la mesura de l’agressió sexual, però reconeix que ha augmentat la sensació d’inseguretat

La discoteca Èpic d’Igualada

L’Ajuntament d’Igualada ha anunciat que instal·larà càmeres al polígon industrial on fa deu dies una menor de 16 anys va patir una brutal violació. Concretament, preveu instal·lar-ne una vintena tant al polígon com als accessos al municipi i, segons ha explicat la regidora de Seguretat Ciutadana, Carlota Carner, és una mesura que ja estava programada abans que es produís l’agressió sexual, de manera que no està relacionada amb els fets.

No obstant això, Carner ha admès que la violació ha augmentat la sensació d’inseguretat dels ciutadans d’Igualada, motiu pel qual l’ajuntament ha convocat una reunió amb les diverses associacions veïnals. Una trobada que ja van reclamar 12 de les 13 associacions del municipi abans que es produís l’agressió sexual.

D’altra banda, l’ajuntament també ha anunciat que aquest dimecres la policia d’Igualada ha obert un expedient a la discoteca Èpic -a la qual va assistir la víctima- per no respectar l’aforament del local, i que el mateix consistori es personarà com a acusació particular. Els serveis jurídics de l’ajuntament estan estudiant si es penalitzarà la discoteca amb una multa o amb el tancament temporal del local.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.