Els experts alerten que poden créixer les morts de persones vacunades contra la covid

El doctor Roger Paredes diu que "tot treballador sanitari hauria d'estar vacunat" per evitar contagiar els pacients

Un sanitari atén un pacient amb covid-19 a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona

El cap de secció de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Roger Paredes, ha alertat que si les pròximes onades de la covid-19 tenen molta transmissió, poden acabar amb ingressos i morts de persones vacunades. En declaracions al programa Cafè d’idees de RTVE, el doctor Paredes ha afirmat que “les persones vacunades poden patir”, afegint que en la cinquena onada de coronavirus hi va haver errors “de bulto” tot i que considera que actualment hi ha una situació diferent.

El doctor Roger Paredes també s’ha mostrat partidari que “tot treballador sanitari hauria d’estar vacunat” contra la covid-19. Paredes ha defensat que no s’ha de permetre que hi hagi cap treballador sanitari sense estar vacunat en considerar que el personal sanitari “exposem als pacients” i que “podem transmetre la covid-19 als pacients”.

L’expert en Malalties Infeccioses s’ha mostrat favorable a l’existència de l’anomenat passaport covid en determinades circumstàncies, com seria el cas de “determinats entorns d’oci” que no sigui siguin drets fonamentals dels ciutadans. En aquest context, el doctor Paredes ha avançat que hi ha dues primeres pastilles contra la covid-19 que es podrien ingerir per via oral, de moment, a persones no vacunades o amb factors de risc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides