Qui va estudiar en una escola que ja no rebrà subvencions perquè segrega per sexe?

El president Pere Aragonès amb la seva esposa, Janina Juli Pujol

Foto: Instagram @perearagones

Janina Juli Pujol, l’esposa del president de la Generalitat, Pere Aragonès, va estudiar a l’escola Les Alzines, un dels 11 centres que deixarà de rebre subvencions públiques de la Generalitat per segregar per sexe els alumnes.

Juli apareix en una revista del centre, vinculat amb l’Opus Dei, que va ser publicada el 2007, quan va graduar-se després de superar el Batxillerat.

L’esposa d’Aragonès va néixer a Pineda de Mar (el Maresme), com el president català, i va endinsar-se en la política militant en la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), l’organització juvenil de Convergència.

Juli va seguir relacionada amb el partit fundat per Jordi Pujol quan va vincular-se a la formació successora, el PDeCAT, i, posteriorment, a Junts per Catalunya, on va ocupar el càrrec de coordinadora de la Regió 1. Des de fa un temps, però, l’esposa del president milita a ERC i sembla que s’ha allunyat dels partits postconvergents en els quals va militar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides