Albiol confirma que tornarà a ser candidat a Badalona el 2023

El PSC, Guanyem, En Comú Podem i Junts han registrat una moció de censura per fer-lo fora de l'alcaldia arran de la seva aparició als papers de Pandora

García Albiol amb la vara d'Alcalde de Badalona
García Albiol amb la vara d'Alcalde de Badalona

Xavier García Albiol, l’alcalde de Badalona que afrontarà el mes vinent una moció de censura després d’haver aparegut als papers de Pandora, ha confirmat aquest divendres que es presentarà novament com a candidat a l’alcaldia en les eleccions municipals que es votaran l’any 2023.

Albiol (PP) ha considerat que és “tremendament injusta” la moció de censura que han acordat el PSC, Guanyem Badalona, Badalona En Comú Podem i Junts, registrada aquest divendres per fer-lo fora de l’alcaldia, i ha indicat que no la motiva l’aparició del seu nom als papers de Pandora, vinculat amb una societat offshore de Belize, sinó la “incapacitat” i la “impotència” davant els suports que suma el seu project.

La moció compta amb els vots necessaris, per la qual cosa situarà previsiblement com a alcalde el socialista Rubén Guijarro després d’un ple que se celebrarà el pròxim 8 de novembre.

L’actual alcalde va accedir per segon cop al càrrec l’any passat, després que les forces d’esquerres locals no es posessin d’acord per votar un candidat quan va dimitir el socialista Àlex Pastor, el qual va ser arrestat després de conduir ebri per Barcelona i d’haver mossegat agents dels Mossos d’Esquadra.

En clau electoral, Albiol ha manifestat aquest divendres que no coneix Badalona qui cregui que “seguirà guanyant als despatxos el que no guanya a les urnes”, i ha confiat que els veïns de Badalona “ho deixaran clar” quan votin el 2023.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari