Qui compara la publicitat institucional d’ERC amb la del franquisme?

Ramón Cotarelo
Ramón Cotarelo

El catedràtic en Ciències Polítiques Ramón Cotarelo s’ha fet ressò d’un fil de Twitter sobre les inversions de la Generalitat en publicitat institucional, el qual ha descrit com “la corrupció d’ERC en xifres o com es distribueixen els diners públics entre els amics i mercenaris de la ploma per fer-se propaganda i atacar els adversaris”. “Quina és la diferència amb el franquisme?“, s’ha preguntat Cotarelo, que ha assegurat que “fins i tot, alguns dels destinataris són els mateixos”.

El fil al qual es refereix mostra com la inversió en publicitat institucional ha anat augmentant des del 2014 (18.616.930 euros) fins al 2020 (33.243.347 euros), i dona algunes dades sobre les quantitats que s’han repartit als diversos mitjans. Concretament, anomena els imports de 234.000 euros a Telecinco, 1.541.436 euros a El Periódico, 2.648.987 euros a La Vanguardia i, “als amiguets” del diari Ara, 538.109 euros pel paper i 1.126.333 euros pel digital.

A més, també parla de les quantitats que ha rebut Time Out pel paper, 154.692 euros, i per la web, 190.044 euros. Uns imports que l’autor del fil justifica afirmant que “s’han de pagar els llibres de Junqueras”. En canvi, ni l’un ni l’altre diuen res sobre els diners públics que reben els mitjans afins a Junts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides