Vilagrà: “Que hi hagi exiliats entorpeix la situació política del país”

La consellera de Presidència ha participat en la Fira del Torró d'Agramunt

Foto: Twitter @LauraVilagra

La consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, ha afirmat avui que la situació que viuen l’expresident Carles Puigdemont, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, i altres “exiliats” dificulta el context polític a Catalunya. És per això que la número 2 d’Esquerra, protagonista del diàleg amb el Govern central, ha qualificat com a “lògic” que es pugui tractar de trobar una solució a la realitat que viuen aquests representants de l’independentisme “en el marc de la taula de negociació i en altres marcs”.

El Govern, ha afegit Vilagrà, està treballant per a “acabar amb la repressió i amb la situació d’exili que sofreixen Puigdemont i altres persones”. “És evident que és un tema que parlem amb l’Estat, sempre expliquem que és un tema importantíssim, de primer ordre, per a resoldre el conflicte polític” de Catalunya, ha dit. Així ha volgut respondre la consellera de Presidència a les paraules de l’expresident José Luis Rodríguez Zapatero, qui es va mostrar “convençut” que hi ha gent “pensant en com abordar la situació”.

Laura Vilagrà ha atès els mitjans durant la seva visita a la XXXII Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt (Lleida).

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.