Quin dramaturg ‘indepe’ tracta un col·lega de botifler?

Àngel Llàcer i Joan Lluís Bozzo

L’actor i director de teatre Joan Lluís Bozzo -número 81 de la llista de JuntsxCat en les eleccions del 14-F- i la seva dona Mariona Bosch, també actriu i professora de teatre musical, han titllat el director teatral Àngel Llàcer de “botifler” per fer obres en castellà a Catalunya. A mitjans de setembre es va estrenar a Barcelona el musical Cantando bajo la lluvia dirigit per Llàcer i Manu Guix, i Bozzo va aprofitar per criticar el seu col·lega a Twitter: “Cantando bajo la lluvia botiflera”, va escriure.

Llàcer ha respost al tuit fent referència a les subvencions que les obres de Bozzo han rebut, i ha lamentat la crítica del seu company de professió: “Em sap greu que fotis aquest merder sabent tot el que saps de com han canviat els temps i els ajuts”, ha escrit.

Bosch ha fet costat a Bozzo i ha acusat Llàcer de no tenir “cap intenció de vetllar ni per la cultura catalana ni per la nostra llengua”. “A MadriZ us esperen. Ja trigueu a marxar”, ha afegit. L’actriu no ha dubtat en carregar contra el musical de Llàcer i ha proposat fer “boicot al teatre fet a Catalunya en castellà”. “Estem a Catalunya i volem el teatre en català”, ha conclòs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides