Quina estrella de TV3 ha participat a la ruta d’estiu d’Òmnium Cultural?

Toni Soler. L’amo de Minoria Absoluta, productora dels programes Polònia i Està passant, del qual n’és director i presentador, va participar en la campanya d’estiu de l’entitat promotora de l’independentisme: “Òmnium en ruta. Fem-nos lliures”. Soler va intervenir en l’acte que l’entitat que presideix Jordi Cuixart va organitzar a Besalú, el passat 26 d’agost. No va ser l’únic representant de TV3 en aquest acte perquè també hi va participar la periodista d’aquest mitjà públic, Mariona Comellas, que va exercir com a moderadora.

L’acte es va titular “Per un país lliure” i, a més de Soler, hi van intervenir el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i la politòloga Gema Ubasart. Òmnium Cultural ha portat la seva ruta estiuenca de difusió de l’ideal independentista a Salou, Tarragona, Sant Carles de la Ràpita, Puigcerdà, Blanes, Valls, Martorell, Reus, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Feliu de Guíxols, Calella, Roses, Besalú, Manresa, Berga, L’Hospitalet de Llobregat i Tarragona, on es va cloure la campanya el 9 de setembre amb un “acte antirepressiu” en el qual va participar el propi Jordi Cuixart. Entre les persones contractades per actuar en aquesta ruta hi ha diferents dirigents de la CUP, com David Fernández o Gabriela Serra, habituals tertulians independentistes com Mathew Tree, el propietari de Sàpiens, Oriol Soler, o el nou tertulià d’Els matins de Catalunya Ràdio, Marcel Vivet, condemnat a cinc anys de presó per colpejar un mosso d’esquadra amb el pal d’una bandera.

El Manual d’ús del Llibre d’estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) diu que els treballadors de TV3 no es poden significar políticament en públic. Toni Soler, ocupa la pantalla de TV3 tots els dies laborals de la setmana de 20:15 a 21 hores. Però es veu que a ell no l’afecta el Llibre d’estil de la televisió que dirigeix Vicent Sanchis, que és qui el va contractar.

(Visited 390 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Quina estrella de TV3 ha participat a la ruta d’estiu d’Òmnium Cultural?”

Feu un comentari