Betevé comença una vaga parcial coincidint amb la Mercè

Els treballadors demanen que l'Ajuntament de Barcelona s'impliqui en la gestió del mitjà

El comitè d’empresa de Betevé ha convocat una vaga parcial dels treballadors d’aquesta televisió pública de l’Ajuntament de Barcelona, que comença aquest dijous i s’allargarà els dies 24, 25 i 29 de setembre. La vaga de la televisió de Barcelona coincideix amb la celebració de la Festa de la Mercè a la capital catalana.

Els treballadors protesten per l’acomiadament de nou treballadors de Betevé el passat mes de juliol, tot i que també protesten perquè la direcció de la televisió de Barcelona ha comunicat als treballadors que hi ha la intenció de reduir la massa salarial abans de final d’aquest any.

En aquest context, el comitè d’empresa de betevé reclama a l’Ajuntament de Barcelona que s’impliqui “com a màxim responsable de la gestió del mitjà” per buscar una solució “abans que sigui massa tard”.

Tot i la convocatòria parcial de vaga, betevé oferirà la transmissió en directe del pregó de la Mercè d’aquest dijous, així com els informatius que es veurien afectats durant les franges horàries que contemplen les aturades.

Així, d’acord amb els serveis mínims pactats, el dijous 23 es garanteix la retransmissió en directe del pregó per la festa major de Barcelona, també al web i aplicació de Betevé. El divendres 24 i el dissabte 25, l’informatiu btvnotícies vespre tindrà una durada de quinze minuts; i el dimecres 29 al migdia hi haurà cobertura informativa del ple municipal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides