Bartomeu envia una carta a Laporta fent una crítica de la seva “inacció”

No es pronuncia sobre la marxa de Messi, però critica que el club hagi abandonat el litigi amb Neymar

Laporta amb Bartomeu

L’expresident del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha enviat una carta a l’actual president del club, Joan Laporta, en què critica la “inacció” de la junta actual. Bartomeu també es defensa de la “nefasta gestió” de la qual el va acusar Laporta, i reivindica els mandats presidits per ell mateix i per Sandro Rosell. De fet, qui segons Bartomeu va deixar aquesta “herència nefasta” va ser Laporta el 2010.

En la missiva Bartomeu també recorda la importància del projecte Barça Corporate i defensa les negociacions iniciades amb el fons d’inversió Blackstone.

No es pronuncia en cap moment sobre la marxa de Leo Messi del club blaugrana, però sí que retreu a Laporta que hagi deixat de reclamar els 16,5 milions en el litigi judicial que la junta de l’expresident mantenia amb Neymar. “Per què heu pres aquesta decisió contra els interessos del club?”, es pregunta l’expresident, que defensa que les expectatives eren “favorables” pel club.

En resposta a les últimes declaracions de Laporta i la seva junta sobre la situació econòmica del club, Bartomeu demana que “es facin públics” els resultats de l’auditoria encarregada per Laporta i que es donin a conèixer les “irregularitats, si és que hi són”.

(Visited 3.845 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari