El Suprem dona per bona la sentència del Tribunal de Comptes pel 9-N

Ha decidit no admetre els recursos interposats per Artur Mas i altres membres del seu executiu

Ortega, Mas i Rigau
Ortega, Mas i Rigau

La Secció Primera de la Sala Contenciós-Administrativa del Tribunal Suprem ha dictat una provisió en la qual acorda no admetre els recursos de cassació interposats per l’expresident de la Generalitat Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega, l’exconseller Francesc Homs, i els ex-alts càrrecs del govern català Jordi Vilajoana, Ignasi Genovés, Jaume Domingo, Josefina Valls i Teresa Prohias i Ricart contra la sentència del Tribunal de Comptes.

La sentència, del 26 de juliol de 2019, va condemnar els acusats per responsabilitat comptable per les despeses de la consulta celebrada a Catalunya el 9-N del 2014. Es va condemnar els acusats a pagar una multa de 4,9 milions d’euros per destinar aquesta quantitat de diners públics a una consulta il·legal. Per a fer front al pagament es va procedir a l’embargament dels béns dels condemnats.

Ara el Suprem indica que la inadmissió a tràmit dels recursos presentats per Mas i els exmembres del seu executiu deu al fet que els recurrents no han justificat l’interès cassacional al·legat en els seus recursos i per falta de fonamentació suficient.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.