Junts restitueix Eduard Pujol, que va ser acusat d’assetjament sexual

El polític va ser apartat després que es fessin públiques les acusacions que no han acabat en denúncia

Eduard Pujol

Junts per Catalunya restitueix Eduard Pujol i li demana perdó després que l’apartessin del partit per unes denúncies d’assetjament sexual que no s’han concretat ni davant la policia, ni a la Fiscalia o als jutjats. Vuit mesos després dels fets, el partit rehabilita la seva persona i li retorna el carnet de militant. La justícia investiga les dues persones que el van assenyalar per injúries i calúmnies.

Pujol era diputat i portaveu parlamentari, i després que dues dones el denunciessin al partit per assetjament sexual, Junts va aplicar el protocol per a aquests casos i el va suspendre de militància. Això va ser a l’octubre de l’any passat. Ara, vuit mesos després, i quan aquestes acusacions no s’han constatat, el partit li demana perdó.

La notícia l’ha donada el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, que també ha admès que al seu dia van actuar correctament: “Les disculpes hi han estat, però és obvi que el comportament que va tenir JxCat d’actuar de manera ràpida i diligent suspenent de militància és el que tots els protocols contra assetjament demanen”.

Ara li retornen el carnet de militant, i des de Junts per Catalunya parlaran amb ell per veure com el poden restituir. Pel que fa a les dues persones que el van assenyalar, ara les investiguen per injúries i calúmnies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides