El servei de neteja de l’aeroport del Prat protestarà amb sis dies de vaga

Denuncien que, tot i que l'activitat s'ha incrementat un 85%, només hi ha un 25% de personal fora de l'ERTO

El personal encarregat de la neteja de l’aeroport de Barcelona farà vaga aquest divendres 2 de juliol i cinc dies més fins a l’octubre. Segons explica CCOO, els treballadors de SACYR denuncien que, tot i que l’activitat ha incrementat un 85%, només hi ha un 25% de personal fora de l’ERTO.

Des de CCOO denuncien el sobreesforç i l’estrès a què es veu sotmesa una plantilla que ha d’afrontar la neteja en uns recorreguts sobredimensionats. La insuficiència de personal comporta una neteja deficient que afecta la qualitat i la desinfecció de les zones en un moment que encara no s’ha superat la pandèmia per covid, suposant un seriós risc, tant per als mateixos treballadors i treballadores com per als mateixos usuaris.

L’objectiu de la vaga és que SACYR desafecti a un nombre de treballadors i treballadores proporcional a l’increment de treball i facturació, preservant d’aquesta manera unes condicions de treball dignes i la salut tant de la plantilla de SACYR com de la resta de persones que treballen o són usuàries de l’aeroport.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides