Quant va costar ‘La gala del Polònia 15 anys’?

46.766, 20 euros. El programa es va emetre el 19 de maig i va commemorar els 15 anys en antena d’aquest programa d’humor polític, produït per Minoria Absoluta. Va consistir en una gala d’entrega de premis en la qual hi van participar bona part dels personatges que han desfilat pel Polònia des dels seus inicis. Aquesta quantitat se suma als 3.117.426,59 euros que ha costat la temporada 2020-2021 del programa a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

El juliol de l’any passat, el director de TV3, Vicent Sanchis, va posar en dubte la continuïtat del programa per problemes pressupostaris. Finalment, però, van aparèixer els diners necessaris perquè continués una temporada més. La presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, va reconèixer a la darrera comissió parlamentària de control d’aquest organisme que el Polònia havia continuat gràcies als diners del Fons Covid, decisió que ha provocat les queixes de l’oposició i que serà debatuda al Ple del Parlament de la setmana que ve.

El propietari de Minoria Absoluta, Toni Soler, es va permetre fer broma sobre aquesta qüestió dient que la gala coincidia amb el moment de la renovació del Polònia i que Vicent Sanchis es queixava que era massa car. El propi Sanchis va participar en un dels gags fent de censor d’un sketch del programa. En la realització d’aquesta gala dels 15 anys del Polònia es va notar que s’havia fet ràpid i sense corregir algunes errades com l’aparició involuntària d’un dels treballadors en un dels gags.

La renovació del Polònia està, certament, sobre la taula en aquests moments. S’hauria de firmar el mes que ve i els problemes econòmics de TV3 són ara els mateixos que fa un any. I aquest curs no està previst que hi hagi Fons Covid del qual el govern de la Generalitat pugui extreure 15,5 milions per regalar-los a TV3.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides