Budó, nova secretària d’Atenció Sanitària i Participació

L'exconsellera de la Presidència deixa l'escó al Parlament per sumar-se a l'equip d'Argimon

La consellera Meritxell Budó
La consellera Meritxell Budó

Meritxell Budó deixa el seu escó com a diputada de JxCat al Parlament i s’incorpora a l’equip del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, com a secretària d’Atenció Sanitària i Participació, ha avançat el diari Ara.

Budó, llicenciada en Farmàcia i exalcaldessa de la Garriga, havia estat la consellera de la Presidència i portaveu del govern català que va presidir Quim Torra des del març del 2019, quan va substituir Elsa Artadi, i fins a la formació del nou govern.

L’extitular de la Presidència torna al govern seguint les passes de Meritxell Masó, secretària de la Presidència durant l’anterior mandat i ara secretària general del Departament de Salut, i de Montserrat Morante, figura pròxima a Budó que ara és la cap de gabinet del conseller Argimon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides