Budó, nova secretària d’Atenció Sanitària i Participació

L'exconsellera de la Presidència deixa l'escó al Parlament per sumar-se a l'equip d'Argimon

La consellera Meritxell Budó
La consellera Meritxell Budó

Meritxell Budó deixa el seu escó com a diputada de JxCat al Parlament i s’incorpora a l’equip del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, com a secretària d’Atenció Sanitària i Participació, ha avançat el diari Ara.

Budó, llicenciada en Farmàcia i exalcaldessa de la Garriga, havia estat la consellera de la Presidència i portaveu del govern català que va presidir Quim Torra des del març del 2019, quan va substituir Elsa Artadi, i fins a la formació del nou govern.

L’extitular de la Presidència torna al govern seguint les passes de Meritxell Masó, secretària de la Presidència durant l’anterior mandat i ara secretària general del Departament de Salut, i de Montserrat Morante, figura pròxima a Budó que ara és la cap de gabinet del conseller Argimon.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.