Perquè li han xiulat les orelles a Javier Pacheco aquest cap de setmana?

Javier Pacheco, en la cloenda del dotzè congrés de CCOO a Catalunya

Per haver comparat la concentració davant el departament d’Economia i Finances del 20 de setembre de 2017 amb les manifestacions de Comissions Obreres. Ho va fer en el seu discurs inaugural del dotzè congrés de Comissions Obreres a Catalunya i abans que es projectés un vídeo titulat “4 anys de vertígen”, on es donava molt protagonisme al procés independentista i la lluita sindical tenia una presència secundària. “Jordi Cuixart i Jordi Sànchez estan a la presó per fer exactament el mateix que esteu fent vosaltres cada dia a les mobilitzacions al carrer per defensar els nostres drets”, va dir i alguns murmuris van acompanyar la seva afirmació des de la sala de l’Auditori del Fòrum de Barcelona on s’ha celebrat el Congrés.

Les queixes de nombrosos delegats i militants del sindicat van fer que Javier Pacheco canviés de discurs i en l’acte de cloenda no va fer cap al·lusió al procés i als seus representants. Va ser reelegit com a secretari general del sindicat amb un 94,6% dels vots dels delegats i el seu informe va rebre el 96,9% dels vots. Estarà, doncs, quatre anys més al front d’un sindicat que dirigeix des de que el 2017 va substituir Joan Carles Gallego.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Perquè li han xiulat les orelles a Javier Pacheco aquest cap de setmana?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.