Junts vol ara negociar fins al final

Sànchez s'obre a cedir quatre vots al Parlament per investir Aragonès en cas que aposti per governar en solitari

Pere Aragonès amb Jordi Sànchez
Pere Aragonès amb Jordi Sànchez

El secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha reafirmat la voluntat del seu partit d’arribar a un acord. Així, Sànchez torna a passar la pilota a ERC i demana aprofitar els 74 diputats que les urnes els han donat. “En aquests moments continuem oferint la possibilitat de tancar acords amb Esquerra. Queden 18 dies, sabem que no són molts”, ha afirmat Sànchez, que s’ha mostrat convençut que aquest acord és possible i ha demanat no posar excuses.

Sànchez ha assegurat que els esculls de la negociació mai han estat relacionats amb la distribució de competències perquè “encara no se n’ha parlat”. “Des de Junts seguim emplaçant ERC a seguir treballant per un acord de legislatura que ens permeti guanyar terreny a les llibertats que l’Estat espanyol ens nega”, ha subratllat. Sànchez ha descartat així donar suport al govern en solitari que proposa ERC: “Un govern independentista ampli encara és possible”.

Sànchez també ha rebutjat una possible repetició electoral: “Proposaré, si cal, que quatre diputats donin suport a Esquerra per tirar endavant, nosaltres no especularem amb les eleccions. Però exigirem, tant si en formem part com si no, una transparència i lleialtat a uns principis de govern que haurem de conèixer”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Junts vol ara negociar fins al final”

Deixa un comentari

Notícies més llegides