El PSC reclama a ERC que se sumi a un tripartit liderat per Salvador Illa

Mentrestant, ERC entén que ja s'han fet "prou converses" per tancar un acord amb Junts per al nou Govern

La portaveu del PSC, Alícia Romero, ha demanat a ERC que s’allunyi de Junts i s’obri a permetre un govern “alternatiu” liderat pel PSC i amb els comuns. La fórmula, ha dit aquest dilluns en roda de premsa, podria ser un tripartit amb PSC, ERC i comuns o un bipartit de PSC i comuns amb el suport d’ERC des de fora.

Romero ha constatat el “fracàs” de l’opció independentista després de la passada legislatura i les dues investidures fallides de Pere Aragonès, i ha reclamat a ERC apostar per una alternativa “d’esquerres, progressista i no-independentista” liderada per Salvador Illa.

D’altra banda, ERC entén que ja s’han fet “prou converses” per tancar un acord amb Junts per al nou Govern. La portaveu dels republicans, Marta Vilalta, insisteix que “no hi ha cap escull” que impedeixi un pacte per a la investidura d’Aragonès.

Finalment, la CUP reactiva contactes amb ERC per “millorar” l’acord a l’espera del paper de Junts. La diputada Laia Estrada demana desbloquejar la investidura i formar Govern “com més aviat millor” per tal de donar resposta a les urgències de la crisi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides