Els Mossos imposen 2.000 multes per no respectar la bombolla de convivència

El conseller Sàmper avala el suport de la Guardia Civil en la tasca del control viari

Miquel Sàmper
Miquel Sàmper

L’aixecament del confinament comarcal ha donat lloc a increments del trànsit del 50% i el 70%, respectivament, aquest dissabte i diumenge en comparació amb els mateixos dies de la setmana anterior, així com a la imposició de 2.000 multes per incomplir el límit de la bombolla de convivència, ha explicat aquest dilluns el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, a la Cadena SER.

Sàmper ha reconegut que “són moltes” i que els incompliments van ser encara més perquè no els han controlat tots. No obstant això, ha afegit que ha estat una “expansió controlada” i que “en principi, no crec que ens hàgim d’alertar” pel que fa a la Setmana Santa. El conseller d’Interior considera que “amb els elements que hi ha sobre la taula no perilla la Setmana Santa“.

Sobre el fet que el Procicat no aixequi actes de les seves reunions, revelat la setmana passada per Eldiario.es, Sàmper ha indicat que “no és un òrgan col·legiat”, sinó “un pla d’emergència” que publica resums de les seves reunions.

D’altra banda, Sàmper ha defensat el suport de la Guàrdia Civil en la tasca del control viari, adduint que allà on el cos de Mossos d’Esquadra té “alguna llacuna” han de preveure “que tots els serveis que ha de donar la policia i els serveis de seguretat s’han de donar exactament igual”. El conseller ha afegit que “la seguretat és una qüestió que ha d’estar molt més enllà de les picabaralles“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides