Surten de Barcelona un 51% més de cotxes en el primer cap de setmana sense confinament a Catalunya

Gran afluència a pistes d'esquí, platges i parcs naturals

Aquest dissabte ha sigut el primer en gairebé cinc mesos sense confinament comarcal, i això ha fet que molta gent hagi decidit aprofitar per desplaçar-se lluny de casa seva, sobretot a la platja, parcs naturals o pistes d’esquí.

Fins a les sis de la tarda de dissabte, han sortit de Barcelona un 51% més de vehicles que dissabte passat. En total, són prop de 480.000 cotxes. Es tracta d’una xifra alta, tot i que encara és un 15% menys respecte el mateix dissabte del 2019, quan no hi havia pandèmia. De fet, aquest divendres ja hi havia hagut un 4% més de sortides que la setmana anterior.

Un dels punts amb més afluència han estat les estacions d’esquí. Tot i que no s’hi han vist aglomeracions preocupants, sí que s’ha notat clarament l’augment de visitants.

També les platges i els parcs naturals han estat uns altres punts de destinació. El bon temps ha acompanyat i això ha ajudat la mobilitat.

Aquest primer cap de setmana sense restriccions de mobilitat també ha donat oxigen al sector turístic i al món de la restauració. La majoria d’establiments del país ja han començat a rebre una allau de reserves, també de cara a Setmana Santa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides