El PSC i comuns volien aprofitar el 8-M, però no ho podran fer

Les negociacions multilaterals per a la votació d’una investidura i la gestació d’un nou govern segueixen avançant. Però hi ha una opció, la del pacte de les esquerres, que sembla que ha quedat encallada per falta d’adeptes. Només el PSC i En Comú Podem segueixen insistint que la millor opció és que les forces progressistes acabin arribant a alguna mena d’acord que permeti un executiu netament d’esquerres.

Un cop més, però, la pandèmia estronca els plans de socialistes i comuns. I és que, donades les reticències d’ERC i la CUP per entrar en converses serioses sobre aquesta opció, el PSC i els comuns tenien previst aprofitar la imatge de les manifestacions i mobilitzacions feministes del 8-M per reivindicar com seria d’útil i beneficiós per al moviment i per a la societat que els partits més vinculats a la lluita feminista arribessin a un acord.

Lamentablement per a ells, les recomanacions de les autoritats sanitàries espanyoles desaconsellen celebrar manifestacions massives el 8 de març, i PSC i En Comú Podem no podran aprofitar la imatge que volien projectar per a la negociació de la investidura i el govern d’esquerres.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.