El PSC i comuns volien aprofitar el 8-M, però no ho podran fer

Les negociacions multilaterals per a la votació d’una investidura i la gestació d’un nou govern segueixen avançant. Però hi ha una opció, la del pacte de les esquerres, que sembla que ha quedat encallada per falta d’adeptes. Només el PSC i En Comú Podem segueixen insistint que la millor opció és que les forces progressistes acabin arribant a alguna mena d’acord que permeti un executiu netament d’esquerres.

Un cop més, però, la pandèmia estronca els plans de socialistes i comuns. I és que, donades les reticències d’ERC i la CUP per entrar en converses serioses sobre aquesta opció, el PSC i els comuns tenien previst aprofitar la imatge de les manifestacions i mobilitzacions feministes del 8-M per reivindicar com seria d’útil i beneficiós per al moviment i per a la societat que els partits més vinculats a la lluita feminista arribessin a un acord.

Lamentablement per a ells, les recomanacions de les autoritats sanitàries espanyoles desaconsellen celebrar manifestacions massives el 8 de març, i PSC i En Comú Podem no podran aprofitar la imatge que volien projectar per a la negociació de la investidura i el govern d’esquerres.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari