El PP encara no assumeix que ja no és ningú a Catalunya

El PP d’Alejandro Fernández tenia quatre diputats. Es va presentar al 14-F amb l’objectiu de tenir un ampli grup parlamentari. Però els electors els han col·locat en la irrellevància política, al grup mixt i amb tan sols tres diputats. La caiguda del PP ha coincidit amb el daltabaix de Ciutadans, que ha passat de 36 a 6 diputats i ha tingut la barra de no assumir cap responsabilitat per la davallada.

Després d’això, Alejandro Fernández va comparèixer per oferir a Ciutadans establir una aliança conjunta de reunificació, col·laboració o fusió dels dos espais més fracassats del 14-F. Però va afegir que volia que això es fes sota el paraigua del PP. Com si els populars encara no assumissin que ja no són ningú, que només tenen tres diputats i que no poden liderar ni tan sols la fusió amb Ciutadans per salvar els mobles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides