VÍCTOR FONT ES MARCA UN ALTRE AUTOGOL, ARA AMB EL BARÇA FEMENÍ

Està per veure fins a on pot arribar el límit dels errors de Víctor Font en aquest moment clau en què les seves opcions de disputar la presidència del club estan cada vegada més compromeses. Aquest dissabte passat va tornar a marcar-se un autogol per tota l’esquadra com a resultat d’aquesta compulsió per liderar l’àmbit que menys domina, el de la sensibilitat barcelonista i el del futbol en el seu conjunt, un error d’aquests que demostren la seva artificialitat i, una vegada més, l’escàs nivell dels seus assessors.

Tots dos, Antoni Bassas i Albert Roures, van tornar a deixar al seu candidat en evidència després que l’equip femení del Barça es proclamés el dissabte a la tarda campió de la Copa de la Reina enfront de l’EDF Logronyo per un contundent i inapel·lable 3-0. Un èxit celebrat per tot el barcelonisme i ràpidament cantat a twitter per Víctor Font en un text que encoratjava l’equip a aconseguir el Triplet, és a dir a guanyar la Copa, la Lliga i la Champions.

I és veritat que el Barça Femení lidera la competició de Lliga i és una de les formacions favorites per a arribar a la final de la Champions en aquesta edició. El descuit del candidat radica en no haver-se informat que el partit del dissabte, la final conquistada per les extraordinàries jugadores de l’equip de Lluís Cortés, es correspon amb la final de la Copa de la Reina de la temporada 2019-20, ajornada en el seu moment per la suspensió de les competicions a causa de la pandèmia. Ningú que segueixi de veritat i amb la passió i disciplina pròpies d’un barcelonista les seccions i el futbol pot desconèixer aquesta circumstància. Per aquesta raó, en cap cas aquest títol pot agregar-se al palmarès d’aquesta temporada.

La pífia descomunal de Font demostra una cosa fins i tot més greu: que no segueix el Barça Femení en cap cas perquè per a arribar a la final de la Copa és necessari anar superant eliminatòries que aquesta temporada no s’han disputat encara. Una relliscada que podria atribuir-se a un error puntual si no fos perquè la seva trajectòria electoral està plagada de massa fallades d’aquest tipus per falta d’espontaneïtat i veritable sentit del barcelonisme més elemental.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides