El coronavirus baixa a Catalunya, però augmenta la pressió hospitalària

El risc de rebrot baixa per sota dels 300 punts i la velocitat de contagi del virus es manté a 0,81

Coronavirus

Les dades publicades aquest dilluns pel Departament de Salut mostren que el coronavirus va a la baixa a Catalunya. En aquest sentit, s’han detectat 719 casos (és el primer cop en molts dies que es diagnostiquen menys de 1.000 contagis), el risc de rebrot ha passat dels 300 punts als 283 (cada cop les xifres són més properes als 200 punts, número que marca el límit a partir del qual es considera que l’epidèmia es molt difícil de controlar) i la velocitat de contagi del virus es manté per sota d’1 (0,81).

No obstant això, els hospitals catalans han sumat 69 pacients amb covid-19 en les últimes 24 hores. Actualment romanen ingressats 2.359 malalts, dels quals 632 es troben a les UCI (6 menys que aquest diumenge).

Per altra banda, Catalunya ha comptabilitzat des de l’inici de la pandèmia 20.214 defuncions, 38 de les quals en les últimes hores.

Pel que fa a la campanya de vacunació a Catalunya, 240.650 persones han rebut la primera dosi mentre que 168.015 ja s’han posat la segona.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari