La Fiscalia demana entre 3 i 7 anys de presó per als nou de Lledoners

Els atribueix la intenció d'atemptar "contra la pau pública" i a tres d'ells, lesions a agents dels Mossos

Trasllat dels presos independentistes de Lledoners
Trasllat dels presos independentistes de Lledoners

Els nou activistes encausats per la seva participació en la protesta que va tenir lloc el febrer del 2019 a Lledoners, contra els trasllats a Madrid dels dirigents del procés presos, s’enfronten a peticions de penes de presó de tres a set anys de per part de la Fiscalia.

El Ministeri Públic els atribueix la intenció d’atemptar “contra la pau pública” i els acusa d’haver comès un delicte de desordres públics. A tres dels anomenats nou de Lledoners, a més, la Fiscalia els acusa de delictes de lesions i d’atemptat contra els agents policials perquè afirma que van colpejar agents dels Mossos, que van patir diverses lesions en les mans i l’esquena. Un dels agents també va patir una contusió en els testicles. Per als presumptes autors de les agressions, la Fiscalia demana les penes més altes, de set anys de presó.

El Jutjat Penal número 1 de Manresa acull el pròxim 18 de febrer la vista de conformitat, sobre la qual els acusats ja han avançat que no estan disposats a declarar-se culpables per evitar la condemna més dura possible.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “La Fiscalia demana entre 3 i 7 anys de presó per als nou de Lledoners”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.