Llum verda del Congrés a la represa de la taula de diàleg

Junts i la CUP s'abstenen, però la proposta d'ERC tira endavant amb els vots del PSOE, UP, el PDECat, el PNB i EH Bildu

Congrés dels Diputats
Congrés dels Diputats

El Congrés dels Diputats s’ha pronunciat a favor de la represa de la taula de diàleg entre representants del govern d’Espanya i de la Generalitat de Catalunya.

La moció en aquest sentit, presentada per ERC i debatuda dimarts, ha rebut 187 vots favorables, procedents dels socis del govern espanyol, PSOE i Unidas Podemos, així com d’ERC, el PDECat, el PNB i EH Bildu. JxCat i la CUP s’han abstingut, i el PP, Vox i Ciutadans han votat contra la proposta. El no ha sumat 155 vots.

El PSOE, soci principal del govern espanyol, ja havia anunciat aquest dimarts que votaria a favor, adduint que la moció no difereix de l’acord per a la taula de diàleg assolit amb ERC a canvi del suport a la ivestidura del president Pedro Sánchez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides