Puigdemont farà servir les declaracions d’Iglesias per la seva defensa

Sectors de jutges critiquen que el vicepresident del govern central qualifiqués d'exiliat a l'expresident català

Puigdemont, a l'Eurocambra
Puigdemont, a l'Eurocambra

Els advocats de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, faran servir les declaracions fetes pel vicepresident del govern central, Pablo Iglesias, qualificant-lo d’exiliat, per a la seva defensa a les institucions europees amb l’objectiu d’evitar que sigui jutjat a Espanya pel seu paper en el procés independentista.

Fonts pròximes a Puigdemont, consultades per Vozpópuli, asseguren que les declaracions d’Iglesias són una oportunitat per a la defensa de Puigdemont. Les consideren encertades i creuen que confirmen la seva tesi que l’expresident català està sent perseguit per les seves idees polítiques.

També ha transcendit que les afirmacions d’Iglesias han generat l’enuig d’alguns sectors dels jutges, en considerar que dificulten i posen en qüestió la feina dels magistrats espanyols davant de la resta d’Europa. De fet, un dels vocals del Consell General del Poder Judicial afirma que “la comparació no pot ser més desafortunada”, segons recull Vozpópuli.

Aquesta mateixa font apunta que “aquests dies veia les fotos de l’assalt al Capitoli i de Biden parlant de sedició i veia les fotos de l’assalt impedit de milers de persones en actitud violenta i insurreccional envoltant la Conselleria d’Economia el 20 de setembre de 2017 amb individus pujats al cotxe de la Guàrdia Civil, aquesta és la comparació”.

Es dona la circumstància que ara fa un any, des de l’òrgan de govern dels jutges van emetre una declaració oficial recriminant unes afirmacions d’Iglesias en una altra entrevista en la qual assegurava que els tribunals espanyols havien estat humiliats pels europeus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Puigdemont farà servir les declaracions d’Iglesias per la seva defensa”

  1. Deu ser que aquest vocal del consell general del poder judicial és sord, i no ha escoltat els vídeos on se sent perfectament com tant Jordi Sánchez com Jordi Cuixart, demanen a la gent que marxin a casa…. No hay peor sordo que el que no quiere oír….

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides