El TSJC manté en vigor les eleccions pel 14-F

El tribunal estima les mesures cautelaríssimes contra el decret de la Generalitat

Eleccions

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha fet públic un comunicat en el qual diu: “La secció cinquena de la sala contenciós administratiu TSJCat estima les mesures cautelaríssimes sol·licitades contra el decret que traslladava les eleccions autonòmiques del 14 de febrer al 30 de maig. Per tant, queda suspès el decret que convoca les eleccions per al 30 de maig”.

Amb aquest argument, la nota del tribunal afirma que: “Es manté en vigor el que les convoca per al 14 de febrer”, data inicial per a les eleccions al Parlament de Catalunya, i afegeix que “aquesta decisió no anticipa posicionament sobre el fons de l’assumpte”.

En el mateix comunicat, el TSJC informa que “en tan sols dues demandes hi ha petició de mesures cautelaríssimes (una presentada ahir i ja resolta, i l’altra presentada avui i pendent de resolució). Les altres quatre eren mesures cautelars. Respecte d’aquestes, s’ha donat trasllat a la Generalitat i Fiscalia perquè presentin les seves al·legacions abans del dijous a les 10.00h“.

La nota del tribunal conclou dient que “serà finalitzat aquest termini quan la sala comenci la deliberació sobre les mesures cautelars, podent o no pronunciar-se el dijous”.

(Visited 171 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari