Què ha provocat que Joel Joan s’hagi inflat a repartir insults a Twitter?

Joel Joan, en una entrevista televisiva

Que un tuitaire el qualifiqués d’actor ‘espanyol’. Tot va venir a compte d’un missatge penjat a Twitter diumenge pel polèmic Jair Domínguez on va escriure: “Actors espanyols, vocalitzeu”. Joel Joan li va donar la raó unes hores després escrivint a la mateixa xarxa: “se’ls veuria el llautó. No són actors i s’amaguen darrera el murmuri per fer-se els grans intèrprets. Això al cinema. Els de teatre òbviament no poden amagar-se”. Tot seguit, un usuari de Twitter, Escardaor, el va provocar: “Joel, tú també ets un actor espanyol… Dolent, però espanyol…”.

A Joel Joan li fa falta poc perquè s’encengui. A Twitter o en una tertúlia televisiva. I va saltar immediatament: “Tu ets un feixista imposa nacions. Amb 83 seguidors però feixista i imposa nacions”. I va seguir discutint-se amb altres tuitaires que li van dur la contrària. Els va dir de tot: “xupapolles espanyoles”, “racista”, “llimac”, “burro”, “la teva Espanya és mono cultural i mono lingüe”… I es va acomiadar de l’útim, Marcos, amb un “ets un fletxa tio. Deixa-ho estar que m’estàs començant a fer peneta”. Marcos, que té 3.915 seguidors, li havia dit: “democràcia és conviure amb el que no pensa com tu sense fer-li nosa. Tu et quedes amb la teva colla celebrant lo petit que és el teu país imaginari, mentre la resta vivim la realitat multicultural. Que sigueu culturalment petits no vol dir que ho hagueu d’imposar als demés”.

Els 82.000 seguidors de Joel Joan a Twitter van estar entretinguts diumenge.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.