ELS DEBATS SEGUEIXEN A L’AIRE

TV3 vol organitzar l'últim a mida de Laporta, l'únic al què s'atreveix a anar

A dia d’avui, els debats programats a partir del dia 15 de gener pròxim pels diferents mitjans no estan confirmats encara. Una raó, òbvia, és que els candidats encara no han estat proclamats com a tals, ja que resulta preceptiu lliurar les signatures corresponents i complir amb el tràmit de validació abans d’obtenir aquesta condició.

L’altra és que Joan Laporta vol evitar-los a tota costa i, com sempre, la premsa no només no insisteix i ho denuncia, sinó que es planteja no realitzar-los si un dels candidats no ho accepta. I el que encara és pitjor, la televisió pública, TV3, vol organitzar l’últim la nit del dia 22 de gener, l’únic al què Joan Laporta accepta acudir, sense tenir en compte el tarannà antidemocràtic del personatge i l’obligat anàlisi del grotesc escenari d’afavorir els interessos estratègics i electorals d’un sol candidat.

No és d’estranyar, ja que el director del canal autonòmic, Vicent Sanchis, va ser el director de Barça TV més ben pagat de la història a la fi de el mandat de Joan Laporta i un declarat militant del laportisme contrari a Sandro Rosell. El director de TV3 també va ser posat en qüestió pel seu posicionament en contra del reportatge en què Sandro Rosell explicava en exclusiva la seva experiència carcerària, mentre que negava i ocultava l’acusació contra Mediapro al mateix sumari origen que va donar peu a la presó preventiva de dos anys a Sandro Rosell. Mentre Rosell va ser declarat del tot innocent, l’empresa fundada per Jaume Roures va ser acusada i condemnada per diversos delictes relacionats precisament amb suborns i maniobres irregulars per fer-se amb els drets de TV de les principals competicions de futbol de Centre i de Sud-amèrica.

A més d’haver posat l’aparell dels mitjans públics a favor de Víctor Font fins a l’aparició de Joan Laporta, Vicent Sanchis i tot el que representa el seu passat comú amb Xavier Sala Martín i Joan Oliver en determinades fundacions de l’estructura de Convergència desapareguda pels casos de corrupció, ara està disposat a avergonyir de nou a la televisió pública amb un altre escàndol de favoritisme i manipulació. Ningú dubte que si Laporta només vol participar en un debat, el de TV3 fet a la seva mida i a major glòria del candidat, el conjunt de les forces polítiques i mitjans de comunicació, temorosos del poder que pugui arribar a tenir Joan Laporta si torna a la presidència, així es farà.

Perquè així és i així funciona el pusil·lànime entorn del FC Barcelona, ​​al menys aquest sector negocis i controlat mediàticament pel servilisme i el seguidisme històric de tot el que es mou al voltant de Jaume Roures i els seus interessos.

Una altra cosa serà, finalment, el que decideixin votar els socis si aquest mateix aparell ho permet. Que ja ho va impedir en el cas del vot de censura perquè si els fa por el debat es pot imaginar el pànic a que les urnes puguin desmuntar aquest rodet vergonyós contra la llibertat d’expressió i altres drets fonamentals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides