Sanitat registrarà els que refusin posar-se la vacuna contra el coronavirus

Un document del ministeri estableix que la vacunació serà voluntària

Salvador Illa
Salvador Illa

La vacunació per protegir-se de la malaltia del coronavirus serà voluntària, però els noms dels ciutadans que rebutgin la possibilitat de posar-se-la seran anotats en el Registre de Vacunació, segons consta en l’estratègia de vacunació contra la Covid-19 publicada aquest dilluns pel Ministeri de Sanitat, informa Europa Press. Es tracta d’un document encara pendent de tancar, això sí, per poder incloure eventuals actualitzacions de la informació que apareix sobre les vacunes.

El registre dels noms d’aquelles persones no acceptin vacunar-se contra la Covid-19, segons la mateixa informació, es justifica oficialment per la importància de conèixer els motius de la negativa en diversos grups de la població.

La vacuna, segons va anunciar el ministre Salvador Illa, es començarà a administrar el pròxim diumenge, 27 de desembre. Aquest dilluns, l’Agència Europea del Medicament ha atorgat el vistiplau a la vacuna contra la Covid-19 desenvolupada per Pfizer i BioNTech.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides