LA PIZZA LA POSA FARRÉ I LAPORTA LA BIRRA

La capacitat de Laporta per obtenir estranys recursos, com al seu dia aquests deu milions d’euros cobrats en Uzbekistan per assessorar en la construcció d’oleoductes, ha entrat en campanya quan ha presentat la seva seu social a l’antiga fàbrica Moritz, el rival d’un els partners històrics i més identificats amb el FC Barcelona i amb Catalunya com és Damm.

La firma cervesera, que porta molts anys lligada al Barça en condicions i relacions que van molt més enllà del contracte, han interpretat el gest de l’expresident com una punyalada comercial no només a Damm sinó al propi club. Associar les seves presentacions, actes electorals i al fet de donar la signatura al precandidat a una marca competència de la qual és la cervesa del Barça per excel·lència suposa per Damm una falta de respecte cap a una companyia disposada, com ha demostrat, a col·laborar amb el club sempre que l’ha necessitat i a no retirar o reduir el seu patrocini com estan fent altres companyies en aquests temps de crisi i de pandèmia.

El final sembla clar: donar de beure cervesa a tots els socis que el vulguin oferir la signatura, in situ, en una seu electoral que Laporta no haurà de pagar ni mantenir perquè forma part d’un intercanvi comercial i publicitari. En clau d’humor ja circulaven plans entre sectors barcelonistes d’anar a per la pizza de Jordi Farré i acompanyar-la amb una birra de Laporta. Se suposa, coneixent a Laporta, que li haurà promès a Moritz un futur al Barça.

Quan era president, Laporta es tirava pel cap xampany del més car a les festes de la dolce vita d’aquells temps d’opulència. Per ara haurà de conformar-se amb cervesa Moritz per les seves recurrents celebracions

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides