Quin polític independentista identitari va escriure un llibre amb Jordi Basté?

Santiago Espot
Santiago Espot

L’empresari i escriptor Santiago Espot. El també president de l’entitat identitària Catalunya Acció, a la que se situa propera a l’extrema dreta catalana, va coordinar el llibre Independència sobre Rodes, que es va publicar el 2004 i en el que, entre altres, hi va participar el presentador del magazín matinal El Món a Rac1, Jordi Basté, que aleshores treballava a Catalunya Ràdio.

Espot ho va recordar el dilluns passat en una piulada després que en el programa radiofònic de Basté es  titllés de “xenòfoba” i “identitària” a Força Catalunya, formació política de la que forma part el president de Catalunya Acció: “Ara a El Món a Rac1 acaben de titllar a Força Catalunya com xenòfoba o identitària. No sé si sabran que el seu director Jordi Basté ha escrit llibres conjuntament amb aquells que el seu programa els titlla així. Jordi Basté escriu llibres amb xenòfobs?”.

El llibre d’Espot, que, entre altres, llegeix en clau política l’entrada el 2004 de la Federació Catalana de Patinatge a la Federació Internacional Roller Skating (FIRS), també va comptar amb la participació del president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana; la de l’aleshores president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, David Moner, que va morir el 2016; i la de l’aleshores periodista de El 9 Nou Esportiu, Pep Riera.

A la contra d’Independència sobre Rodes s’hi indica que el llibre “és el relat d’una victòria esportiva i nacional. Un model de treball en equip entre dirigents, promotors i la voluntat de milers i milers de catalans. O el que és el mateix: la jugada perfecta de Catalunya”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides