El major Trapero divideix JxCat

El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, ha estat restituït com a cap del cos policial, després d’haver estat declarat innocent dels delictes pels quals se’l va acusar arran de l’1-O i que li van costar el càrrec. En ser destituït pel 155, va ser vist com un heroi pels independentistes. Després, però, quan va confessar que tenia un pla per detenir personalment Carles Puigdemont si es mantenia la deriva independentista, va ser titllat de traïdor.

Ara, amb la seva restitució, el debat al si de JxCat –que controla Interior– ha estat enorme, i ha enfrontat durament els partidaris de desterrar-lo per traïdor amb els que el volien restituir. Trapero, element de discòrdia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.