Cs vol farcir com sigui les llistes

La direcció estatal de Ciutadans és conscient que la marca ja no ven com abans, que a Catalunya han perdut molta pistonada i que el seu cap de llista a les eleccions del 14-F no arrossega vot massiu, precisament.

És per això que han encarregat a la cúpula del partit a Catalunya que intenti buscar noms d’independents, d’exdiputats o exdirigents d’altres formacions constitucionalistes, o cares conegudes de l’espai mediàtic català per incorporar a les seves llistes i poder farcir-les de candidats que puguin ser atractius i frenar la sagnia de vots que ja preveuen. De moment, han començat rascant entre els renegats del PSC i els dirigents d’entitats com ara Societat Civil.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides