Quina és l’última ‘idea’ del departament d’Exteriors de la Generalitat?

El conseller Bernat Solé
El conseller Bernat Solé

La d'enviar informació d'ofertes de treball en l'àmbit de les relacions internacionals als becats en el mateix departament. La conselleria que dirigeix Bernat Solé ha creat Xarxa Alumni. En aquest grup s'inclouen els estudiants que hagin fet pràctiques en la Secretaria d'Acció Exterior de la Generalitat, així com en les delegacions del Govern a l'estranger, les conegudes ambaixades. Un altre grup és el dels estudiants que han gaudit d'una beca Canigó, la qual els ha permès fer les pràctiques en organismes internacionals, com la Unió Europea o els múltiples organismes de Nacions Unides.

Segons el mateix Departament, els membres de la comunitat reben informació d'ofertes de feina en l'àmbit de les relacions internacionals i assessorament sobre com fer pràctiques a les institucions europees. També se'ls ha inclòs a les formacions especialitzades en acció exterior que s'organitzen per al personal de la Secretaria de l'Acció Exterior i de la Unió Europea. A més, s'ha posat en marxa un grup de la xarxa social LinkedIn per compartir informacions d'actualitat del Departament i facilitar la comunicació entre tots els membres de la Xarxa Alumni.

Finalment, la Generalitat ha previst la celebració d'una trobada presencial per afavorir l'intercanvi d'experiències i el contacte entre els participants. Això sí, matisa que aquesta trobada d'excompanys de feina tindrà lloc "quan les condicions sanitàries ho permetin". El departament que encapçala Solé expressa que amb aquesta xarxa pretén "no deixar escapar el talent".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides