Augmenta el risc de rebrot per coronavirus a l’Alt Urgell, la Cerdanya i l’Aran

Les comarques que presenten una millor situació epidemiològica són els Pallars i l’Alta Ribagorça
Hospital de la Seu d'Urgell

El risc de rebrot de coronavirus segueix pujant a les comarques de la Cerdanya, l’Alt Urgell i l’Aran, segons les dades facilitades aquest dijous pel Departament de Salut de la Generalitat.

En el cas de l’Alt Urgell l’índex de rebrot ha passat de 187 fins als 211 (258 pel que fa a la Seu) i l’Rt, que estableix a quantes persones pot infectar un malalt de la covid -19, ha augmentat d’ 1,32 a 1,45. A hores d’ara, només a la capital alturgellenca hi ha 93 persones aïllades en els seus domicilis per ser contactes directes amb persones diagnosticades com a positives. En total, a la comarca hi ha 30 casos actius, dels quals dos romanen ingressats a l’Hospital de la Seu d’Urgell.

Per altra banda, tot i aixecar-se aquest dimecres les restriccions establertes per Salut a la Cerdanya, continua creixent el risc de rebrot, passant de 717 a 763 punts. L’Rt ha pujat fins a l’1,50. 83 són els casos positius i 7 hospitalitzats.

Així mateix l’Aran, registra un augment de la taxa de velocitat de transmissió de la malaltia que ara se situa en l’1,58 amb un risc de rebrot de 492 punts (453 el dia anterior). Ara mateix hi ha 29 positius i dues persones que requereixen tractament hospitalari.

Les comarques que presenten una millor situació epidemiològica són els Pallars i l’Alta Ribagorça. Al Sobirà hi ha tres casos actius, set al Jussà i cap a la Ribagorça

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides