Torra vol instal·lar la seva oficina d’expresident a la Casa Solterra de Girona

L’exmandatari català estudia col·locar-la a l'immoble del carrer Ciutadans, un edifici del segle XV que va servir d'estatge dels Reis Catòlics el 1493
La casa Solterra de Girona

Quim Torra té previst instal·lar la seva oficina d’expresident de la Generalitat a Girona, segons publica aquest dimecres el Diari de Girona. Una de les opcions preferides de l’expresident català és la Casa Solterra, que es troba situada al carrer Ciutadans del Barri Vell i que acull avui en dia els serveis territorials de Cultura de la capital gironina.

La Casa Solterra, que forma part de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, és un edifici del segle XV constituït per tres nivells i estructurat a l’entorn d’un pati interior. Aquest equipament cultural va ser dels comtes de Solterra i va servir d’estatge dels Reis Catòlics l’any 1493. També havia estat propietat dels Sa Riera i de Gurb.

Segons l’Estatut dels expresidents, Torra tindrà dret a percebre a partir d’ara un sou mensual, personal per l’oficina, un cotxe oficial, un conductor i responsables de Seguretat dels Mossos.

(Visited 555 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari