Mas bufeteja Puigdemont i renya el PDECat

L’expresident Artur Mas ha explotat. La batalla descarnada entre el PDECat i JxCat va fer que muntés una roda de premsa, després de veure que ni a un costat ni a l’altre li feien gaire cas, per explicar que no marxa amb Carles Puigdemont, que seguirà al seu partit, i que està “trist, decebut i empipat”. I és que, més enllà del que va explicar, Mas s’ha dedicat dues setmanes a repartir bufetades i retrets tant a Puigdemont i el seu equip estratègic de JxCat com a la direcció del PDECat de David Bonvehí.

Mas parlava a la roda de premsa de la “unitat” del seu espai polític. Però en realitat el que supurava de les seves paraules era un retret per no haver estat tots units al voltant de les seves propostes. I és que a l’expresident, més que el trencament entre JxCat i el PDECat, el que li dol és que no s’hagi comptat amb ell per intentar evitar la fractura. És per això que no va tenir pietat a l’hora de criticar durament, en públic i en privat, Puigdemont i els seus, malgrat haver estat ell qui el va nomenar successor de tot. Però tampoc ha tingut cap problema a renyar la cúpula del PDECat per haver anat a la seva i haver caigut en tots els paranys que els ha posat JxCat per aconseguir desfer-se d’ells. I és que, com va dir un dirigent de JxCat, el PDECat ara ja “molesta més que aporta” als de Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides